Despre noi

Baimobila este o afacere de familie, de peste 10 ani pe piață din România. Tradiția mobilei de calitate la prețuri accesibile a fost preluată de la părinți și dusă mai departe cu aceeași seriozitate și grijă față de clienții noștri. Noul magazin de pe Stradă Fabricii, numărul 9, va așteaptă într-o atmosferă intimă și plăcută, cu căldură specifică unei case pregătită să-și primească oaspeții în vizită.

Suntem o echipă tânără, dinamică și atentă la nevoile clienților noștri. Onoram comenzile într-un timp scurt (în mai puțin de 4 săptămâni) pentru că știm cât de nerăbdători sunt clienți să își vadă nouă canapea încadrându-se perfect în propria lor sufragerie. Ce ne diferențiază față de alte firme în domeniu este faptul că noi comercializam doar produse românești, direct de la producători. Datorită faptului că nu există intermediari, oferim atât garanția calității românești, cât și prețuri  mici, astfel încât după achitarea coltarului să va mai permiteți să achiziționați și o nouă măsuță asortată mobilei pe care să le puteți servi musafirilor cafeaua.

De transport ne ocupam noi (gratuit în Cluj-Napoca, iar în afară orașului percepem o taxa în funcție de distanță), dumneavoastră revenindu-va doar sarcina de a decide ce film să vedeți prima data așezați comod pe nouă canapea îmbrăcată în tonuri calde de ciocolatiu sau chiar în nuanțe stidente de roșu. Avem o paletă vastă de culori, imprimeuri și texturi astfel încât va puteți personaliza canapeaua să se potrivească atât tapetului din cameră dar și, de ce nu, personalității dumneavoastră.

Va așteptăm cu drag să ne călcați cât mai curând pragul!

Echipa Baimobila.